Sonitek olarak Google ve Facebook gibi birçok global firmanın veri merkezlerinde su sızıntılarının tespiti için kullanılan kullanılan avrupanın lider sıvı kaçak algılama markası olan TTK‘nın Türkiye satış, kurulum ve bakım hizmetini yapmaktayız.

Fransa Merkezli firma ürünlerine sektör standartlarının üzerinde olacak şekilde 10 yıl garanti vermektedir.

TTK Sızıntı algılama Sistemleri  Su, Asit, Yağ ve Yakıt Kaçakları ile tespit edebilmektedir.

TTK 30 yılı aşkın süredir,  Değerli ekipman ve sistemleri sızıntılarından korumak için en son, en yenilikçi teknolojiyi ve en kaliteli ürünleri sunmaktadır.

 

 

 

Dijital kaçak tespit sistemleri (FG-NET ve FG-SYS), bir dizi adreslenebilir algılama kablosu ve bir dijital üniteden oluşur.

Kablolar üzerinde bulunan mikroişlemciler vasıtasıyla tüm sistem birbiriyle dijital olarak konuşur ,hata analizi ve su sızıntı analizi direk kablo üzerinden yapılarak ana kontrol paneline gönderilir, Böylelikle Analog sistemlerdeki yanlış alarm riskleri minimize edilir.

Sistem tak-çalıştır mantığıyla çalışmaktadır. Sisteme eklenen kablo tipi ve diğer tip sensörleri otomatik olarak algılamakta ve sisteme eklemektedir.

Olası sızıntı algılama durumunda sistem olası sızıntının yerini 1 metre hassasiyetle belirlemektedir.Uyarılar sesli ve görsel alarmlarla panel üzerinden  gösterebilmektedir.,Uyarılar yine aynı şekilde dijital sensörler üzerinden led ışıkları vasıtasıyla görülebilmektedir

TTK algılama sistemleri otomasyon sisteminize MODBUS TCP /RTU veya kuru kontak üzerinde entegre olabilmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir